AcasăActualitate112TENTATIVA DE OMOR DE LA SEINI | Detalii CUTREMURĂTOARE! Tânăra de 20...

TENTATIVA DE OMOR DE LA SEINI | Detalii CUTREMURĂTOARE! Tânăra de 20 de ani a fost înjunghiată în piept și în spate de mai multe ori, în timp ce își ținea în brațe bebelulul de 10 luni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a anunțat arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 30 de ani din Seini care și-a înjunghiat fosta concubină, însă a adus la lumină și detalii cutremurătoare despre tentativa de omor. Bărbatul este recidivist, el fiind cercetat pentru infracțiunea de violență în familie, în trecut.

Potrivit procurorilor, tânăra de 20 de ani își ținea bebelușul de numai 10 luni în brațe în momentul în care individul a decis să o înjunghie în mod repetat în piept și în spate. Nu s-a oprit nici măcar după ce femeia a căzut la pământ, încercând în continuare să îi aplice lovituri. Viața femeii a fost salvată de un martor, care l-a oprit pe atacator și l-a pus pe fugă.

Victima a fost preluată în stare gravă de un echipaj de ambulanță ajuns la fața locului, iar în aceste momente se află internată la secția de chirurgie toracică din cadrul Spitalului Județean din Baia Mare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA