AcasăLifestyleSfaturi de machiaj: Cele mai bune look-uri în tendințele anului 2022

Sfaturi de machiaj: Cele mai bune look-uri în tendințele anului 2022

spot_img

DISTRIBUIȚI

În anul 2022, tendințele de makeup au rolul să uniformizeze tenul și să pună în evidență trasăturile și ochii. În prezentările de modă au predominat mai multe look-uri elegante, la care nuanțele au fost de roz, bej, argintiu, piersică și violet.

Machiajul din acest an are un efect deosebit asupra chipului și în plus face ochii mai expresivi. Naturalețea a avut un rol principal, ea fiind principala tendință din 2022. De asemenea, s-a pus accent pe sprâncenele bine îngrijite și pe buzele cu rujuri mate.

Fardul de obraz roz este în mare vogă în acest an, el se aplică pe zona pomeților în straturi suprapuse, până la tâmple. Acesta oferă prospețime feței, iar pomeții par ridicați, ceea ce întinerește chipul. Pentru un machiaj în tendințele modei, puteți folosi un fard de obraz sub formă lichidă, pudră sau cremă, care să lumineze fața.

Contează foarte mult și baza pentru machiaj, care este bine să aibă o textură bogată, dar nu trebuie să fie niciodată grasă, deci să nu aibă uleiuri. Se pot folosi produse de lux, care au de exemplu unt de Shea. Despre acest ingredient se știe că reduce aspectul ridurilor și a liniilor fine. Există creme hidratante pentru față, care sunt recomandate ca bază de machiaj și care se aplică ușor, iar apoi au un efect grozav, de lungă durată.

Alegeți cu atenție produsele pentru a realiza baza de machiaj, astfel încât acestea să fie de calitate foarte bună și comercializate la prețuri rezonabile. Acum există magazine online cu o gamă variată de produse de makeup, cum ar fi: rujuri, fard de pleoape, creion de ochi, primer, fond de ten și altele.

În 2022 se pune accent pe machiajul nude, pe frumusețea naturală, pe aspectul proaspăt creat prin folosirea unui fard în nuanțe deschise, care să facă ochii mai expresivi.

Machiaj pentru un look stilat, cu săgeți la ochi

Femeile care doresc să aibă un machiaj la modă, pot folosi acea tehnică prin care se face o codiță de tuș la ochi, pentru a avea un aspect de ochi de pisică. Această tehnică pentru machiajul ochilor oferă un look elegant, stilat.

Prin urmare, machiajul cu săgeți este în trend și în vârful popularității din acest an. Acest machiaj cu eyeliner se poate face cu tuș negru, dar și cu alte nuanțe de culori. La tuș negru se recomandă fardul de pleoape auriu, care oferă un look mai sofisticat.

Machiaj pentru un look strălucitor de seară

Acest machiaj festiv este elegant și se realizează cu texturi în culori strălucitoare, sidefate. La ochi se face o codiță de tuș negru, iar pe pleoape se folosește un fard în nuanțe sidefate, deschise, care ar putea fi o combinație de bej și tonuri deschise de piersică. Rujul poate fi mat și puțin mai inchis, astfel încât aspectul să fie mai elegant, de seară.

Machiaj accentuat pentru ochi negri sau căprui

În 2022 este în trend și un stil de machiaj grafic, ce pune în evidență ochii negri sau căprui. La ochi se face acea codiță de tip săgeată care face ochii mai expresivi, mai mari și mai frumoși.

Machiaj pentru un look romantic în tonuri de roz și piersică

Un alt look în tendințele actuale ale modei este cel romantic. Acesta se poate realiza foarte ușor prin folosirea machiajului în tonuri de roz, bej și piersică. Se recomandă de exemplu combinația unui fard de pleoape roz cu un ruj de asemenea roz. Această culoare oferă un aspect romantic, fragil și diafan.

În acest an vă sugerăm să cumpărați online produse de makeup care sunt profesionale, de înaltă calitate și care provin de la brand-uri renumite pe glob, cum ar fi: Essence, L׳Oréal Paris, Eveline Cosmetics, Lancaster, Bobbi Brown, Catrice, Collistar, Dior, Clarins, Yves Saints Laurent și altele.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA