AcasăLifestylePrimul dezmembrator din Romania care livreaza la Easybox

Primul dezmembrator din Romania care livreaza la Easybox

spot_img

DISTRIBUIȚI

Piesele din centrele de dezmembrari auto reprezinta o alternativa pe cat de rentabila, pe atat de accesibila pentru reparatiile oricaror tipuri de autovehicule. Popularitatea uriasa se datoreaza multiplelor beneficii oferite cumparatorilor, cu atat mai mult cu cat achizitionarea componentelor din aceste unitati poate fi realizata inclusiv online, mai simplu si mai rapid.
Piesele din centrele de dezmembrari auto reprezinta o alternativa pe cat de rentabila, pe atat de accesibila pentru reparatiile oricaror tipuri de autovehicule. Popularitatea uriasa se datoreaza multiplelor beneficii oferite cumparatorilor, cu atat mai mult cu cat achizitionarea componentelor din aceste unitati poate fi realizata inclusiv online, mai simplu si mai rapid.
Acum, piesele auto din anumite categorii vin cu livrare la Easybox, astfel ca produsele care incap fizic in lockere pot fi ridicate la orice ora din zi sau din noapte, personal sau prin intermediari, fara cozi interminabile si timp pierdut. Costul de livrare este si el mai ieftin comparativ cu cel prin curieratul clasic, nu mai exista contrangeri legate de intervalul orar, iar pachetele ajung intotdeauna la timp.

Componente originale, cu garantie si posibilitate de retur

Orice proprietar de autovehicul isi doreste componente originale, conform specificatiilor oferite de producator, fie ca este vorba de elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior. Desi componentele din parcurile de dezmembrari auto au fost utilizate, ele sunt mai mai calitative decat piesele noi care doar seamana cu cele originale, dar sunt de provenienta indoielnica.

Varianta pieselor second-hand este ideala atat prin gama variata de piese auto la preturi accesibile (chiar si pentru brand-uri de lux), cat si prin identificarea rapida a pieselor ce corespund specificatiilor unice ale sistemului de rulare a autoturismului. Piesele, livrate la nivel national prin intermediul curierilor rapizi, dispun de factura, garantie si posibilitate de retur, oferind cumparaturi online sigure, cu beneficii maxime pentru utilizatori.
De ce am plati dublu sau chiar mai mult pentru piesele auto de care avem nevoie pentru intretineri sau reparatii, cand putem beneficia de acelasi randament, dar la un cost redus? Avem oricand la dispozitie serviciile centrelor de dezmembrari dedicate componentelor auto originale, usor uzate, testate, comercializate la preturi accesibile si suficient de sigure pentru multi kilometri in deplina siguranta. Reciclarea este un alt motiv pentru a da credit „pieselor auto verzi”, prin diminuarea risipei, aportul la protectia mediului si dezvoltarea unor autovehicule tot mai ecologice.

Accent pe calitatea serviciilor

La centrele de dezmembrari auto specializate, accentul este pus intotdeauna pe calitatea serviciilor, si nu pe artificii de marketing, asa cum se intampla in marile magazine cunoscute pentru ofertele care nu vin in avantajul cumparatorilor. In depozitele auto, toate piesele sunt puse pe categorii, insa nu inainte de a fi demontate cu grija doar de mecanici auto calificati, inspectate cu atentie, curatate si verificate pentru a functiona la standardele la care au fost proiectate.

In plus, un site specializat va oferi cumparatorilor sai siguranta ca piesele cautate sunt in conformitate cu anul de fabricatie al masinii, cu modelul si, eventual, cu codul de culoare, daca se opteaza pentru piese de caroserie. Toate aceste detalii pot fi dobandite prin simpla accesare a magazinului online, prin intermediul optiunilor de cautare/mesageriei implementate pe pagina online a site-ului sau direct prin telefon.

Dezmembraru.ro, primul dezmembrator din Romania care livreaza la Easybox, este unul dintre site-urile specializate pe comercializarea pieselor provenite din dezmembrari auto  cu o reputatie impecabila, consolidata pe servicii profesioniste, urmate indeaproape de un raport calitate/pret avantajos,  acoperind prin varietate si volum toate nevoile de baza multimarca.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA