AcasăActualitate112URMĂRIRE NEBUNĂ ÎN BAIA MARE | Rupt de beat și fără permis,...

URMĂRIRE NEBUNĂ ÎN BAIA MARE | Rupt de beat și fără permis, a făcut accident în timp ce încerca să scape de polițiști, apoi a vrut să fugă de ei pe jos

spot_img

DISTRIBUIȚI

În noaptea de 29 mai, polițiștii băimăreni au procedat la urmărirea unui autoturism, folosind semnalele luminoase și acustice din dotarea autospecialei, pornind de pe strada Gării din municipiu.

La intersecția bulevardului Republicii, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu peretele unui imobil, rezultând avarierea autoturismului. După producerea impactului, conducătorul auto a părăsit autoturismul și a fugit către unul dintre imobile, fiind urmărit de polițiștii băimăreni, care l-au prins și l-au identificat.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat de 32 de ani din Cavnic. În urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o concentrație de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și recoltării de mostre biologice de sânge.

Totodată, polițiștii băimăreni au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pe numele acestuia pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTUALIZARE:

Astăzi , față de bărbatul de 32 de ani din Cavnic a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA