AcasăActualitate112ACTUALIZARE | BAIA MARE - Bărbați loviți pe trecere de un taxi...

ACTUALIZARE | BAIA MARE – Bărbați loviți pe trecere de un taxi la intersecția dintre bulevardul Republicii și strada Vasile Alecsandri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier cu un singur autoturism implicat a avut loc în urmă cu câteva minute în Baia Mare, potrivit informațiilor transmise de ISU Maramureș.

Accidentul a avut loc la intersecția bulevardului Republicii cu strada Vasile Alecsandri. Potrivit primelor informații, două persoane sunt rănite.

ACTUALIZARE:

Conform ultimelor date, se pare că cele două victime erau pietoni și traversau strada, regulamentar, pe trecere, în momentul în care au fost loviți de un taximetru. Cei doi bărbați, angajați ai firmei de salubrizare Drusal, se aflau în traversarea străzii împreună cu un alt coleg de al lor care a scăpat din calea mașinii.

Bărbatul susține că taximetristul a accelerat inexplicabil când s-a apropiat de trecere, deși aceștia se aflau deja în traversarea străzii. Mai mult, după accident, bărbatul susține că taximetristul le-ar fi oferit 1.500 de euro pentru a nu suna la Poliție.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean de către echipajele de pe ambulanță.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Foto/ video: BaiaMareTV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA