AcasăNews AlertDEPUTAT GABRIEL ZETEA: "Un CENTRU COVID-19 a fost deschis și la Spitalul...

DEPUTAT GABRIEL ZETEA: „Un CENTRU COVID-19 a fost deschis și la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ministrul PSD al Sănătății își onorează angajamentele. Investigațiile și tratamentul antiCOVID sunt mai aproape și mai la îndemâna cetățeanului, odată cu intrarea în funcțiune a rețelei centrelor de evaluare și a protocolului de tratament ambulatoriu. Astfel se previn și se diminuează spitalizările!
* Este operațională si harta interactivă promisă. Oamenii pot accesa site-ul ministerului Sănătății și pot identifica cel mai apropiat centru unde pot merge pentru testare, consult și tratament ambulatoriu.
* De asemenea, este finalizat și comunicat oficial ghidul de evaluare și tratament destinat acestor centre, care dă îndrumările necesare personalului medical pentru ce anume trebuie făcut/cum trebuie procedat cu pacienții.
* Peste 3500 de cabinete de medici de familie au semnat contractele cu CNAS și au început efectiv să testeze, iar procesul continuă.
* Realizarea și punerea în funcțiune într-un timp atât de scurt – mai puțin de 30 de zile – a acestei rețele a centrelor de evaluare reprezintă o mult mai bună pregătire decât în trecut.
* Valul 5 al pandemiei va fi depășit mai bine decât a fost valul 4. Dat fiind specificul variantei Omicron, indicatorul esențial este gradul de spitalizare/ocupare ATI și deocamdată nu sunt motive de îngrijorare.
Gabriel Zetea,
Deputat PSD de Maramureș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA