AcasăActualitateDECIZIE CĂTĂLIN CHERECHEȘ: “Băimărenii nu vor plăti în perioada imediat următoare taxa...

DECIZIE CĂTĂLIN CHERECHEȘ: “Băimărenii nu vor plăti în perioada imediat următoare taxa de salubrizare”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Decizie de ultimă oră. Primarul Cătălin Cherecheș a dat dispoziție: băimărenii nu vor plăti taxa de salubrizare până ce ADI Deșeuri și Consiliul Județean Maramureș vor relua taxa de salubrizare în Baia Mare. Dispoziția primarului suspendă temporar încasarea taxei de salubrizare, majorată de Consiliul Local al Municipiului Baia Mare la 14 lei/ persoană/ lună.

Am luat decizia suspendării încasării taxei de salubrizare, majorată de către Consiliul Local la 14 lei/ persoană/ lună până la momentul reluării activității de salubrizare menajeră de către ADI Deșeuri și Consiliul Județean Maramureș, prin operatorul delegat, o decizie luată în semn de respect față de acest oraș și față de cetățenii din Baia Mare”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Eu am platit pentru decembrie, am doua locatii, la una de la bloc nu s-a ridicat gunoiul, cealalta este o casuta de vacanta , unde, platesc de multi ani si niciodata nu au ridicat gunoiul.Eu ca cetatean platitor de taxe CONTEZ????

  2. In mintea d-voastra sunt proasta, dar sunt localnic responsabil pt. obligatile pe care le am, problema este a celor care uita ca au fost platiti pt. prestarea unui serviciu.Ar fi bine sa nu mai jigniti????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA