AcasăLifestyleMasinile de curatat cartofi si de tocat carne, nelipsite din bucatariile profesionale!

Masinile de curatat cartofi si de tocat carne, nelipsite din bucatariile profesionale!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Daca s-ar face un studiu in acest sens, in mod sigur combinatia preferata a romanilor, atunci cand isi aleg felul principal si garnitura la restaurant, ar fi formata din carne si cartofi. Alaturarea respectiva este de departe cea mai apetisanta si satioasa, indiferent de elementele care o compun si mai ales daca este insotita de salata si bautura potrivite.

In conditiile date, daca detineti sau administrati o unitate de alimentatie publica, indiferent ca vorbim despre un restaurant, cantina, fast food etc., trebuie sa o dotati cu echipamente de bucatarie profesionala care sa inlesneasca prepararea alimentelor mentionate mai sus.

Fresco Expert, care sustine geniul in bucatarii profesionale inca din anul 1992, va pune la dispozitie numeroase modele de masini de tocat carne, curatat cartofi si taiat legume. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum suedezii de la Electrolux sau italienii de la Berkel, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, durata indelungata de viata si, nu in ultimul rand, productivitatea. De altfel, ultima caracteristica este si cea mai importanta, intrucat respectivele echipamente au rolul de a automatiza anumite sarcini repetitive si consumatoare de timp.

Iata, in continuare, cateva exemple de produse pe care furnizorul pentru bucatarii profesionale mentionat anterior vi le pune la dispozitie:

Masina de taiat legume – pret 2.927 de lei

Productivitate: 300 de kilograme pe ora / Dimensiuni: 24x50x46 de centimetri / Greutate: 26 de kilograme / kW electric: 0,55 / Dotari: 5 discuri (feliere si julienne), sistem de protectie;

Masina de curatat cartofi – pret 6.684 de lei

Capacitate: 20 de kilograme / Productivitate: 1-2 minute per sarja / Dimensiuni: 52×83,3×136,8 de centimetri / Greutate: 60 de kilograme / kW electric: 0,75 / Dotari: panou de comanda si timer;

Masina de spalat/curatat scoici – pret 7.937 de lei

Capacitate: 18 kilograme / Productivitate: 250 de kilograme pe ora / Dimensiuni: 53x66x95 de centimetri / Greutate: 45 de kilograme / kW electric: 0,65 / Numar de viteze: 2;

Masina de tocat carne – pret 3.115 lei

Productivitate: 300 de kilograme pe ora / Dimensiuni: 24x44x51 de centimetri / Greutate: 24 de kilograme / kW electric: 1,1.

Mai mult decat atat, pe langa echipamentele de bucatarii profesionale enumerate mai sus, Fresco Expert va furnizeaza si accesorii precum: discuri de maruntire, feliat, curatare, tocare in cuburi, razuire, taiere julien, de diferite marimi si grosimi, seturi de cutite de taiere si site, dar si masini de tocat carnea refrigerata si modele cu razatoare inclusa.

Nu in ultimul rand, toate produsele de bucatarii profesionale enumerate mai sus vin insotite de garantia Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). In schimb, garantiile Performance Care (Base Care + o revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training de utilizare + service level agreement in  72 de ore) si Premium Care (Performance Care + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera + service level agreement in 48 de ore) sunt disponibile contra cost.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA