AcasăNews AlertDEPUTAT GHEORGHE ȘIMON: "PSD a oferit mereu soluții pentru îndreptarea prostiilor făcute...

DEPUTAT GHEORGHE ȘIMON: „PSD a oferit mereu soluții pentru îndreptarea prostiilor făcute de cei care guvernează”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Soluția PSD, după scandalul prostesc din coaliția de dreapta, este un acord politic pentru învestirea unui guvern de specialiști.

Trebuie să depășim situația dificilă pe care o traversează România în această perioadă. PSD nu are majoritate și PSD nu face aceeași prostie ca Cioloș și USR de a merge în Parlament fără majoritate! Guvernul minoritar nu poate fi o soluție pentru situația gravă în care se află România. PSD nici nu susține, nici nu propune un guvern minoritar. România are nevoie de un guvern cu o susținere largă, compus din specialiști care să ia măsurile necesare, până la primăvară, când se pot organiza alegeri anticipate”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Social democrații au propus numeroase soluții la problemele actuale, o parte dintre ele „însuțite” de liberali, chiar dacă doar parțial.

PSD și-a asumat mereu soluții de guvernare. Este o minciună că PSD mizează pe erodarea partidelor de la putere. De fiecare dată, PSD a venit cu soluții. Fiecare critică a PSD a fost însoțită de o soluție. PSD a propus încă de anul trecut un acord politic pentru un Pact Național pe Sănătate și 10 măsuri urgente care trebuie luate de guvernul care va fi instalat”, a mai spus deputatul social-democrat, Gheorghe Șimon.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA