AcasăActualitateBĂTAIE DE JOC SAU INCOMPETENȚĂ?- 100 de farmacii din toată țara testează...

BĂTAIE DE JOC SAU INCOMPETENȚĂ?- 100 de farmacii din toată țara testează gratuit pentru COVID-19, cu teste dela Ministerul Sănătății. Nici una din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

100 de farmacii din toată țara, autorizate pentru a testarea antigenică rapidă pentru COVID-19, primesc teste din partea Ministerului Sănătății pentru a putea testa gratuit cetățenii. Mai puțin în Maramureș. Asta deși, statistic vorbind, suntem unul dintre județele cu cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 în acest al patrulea val, la acest moment.

Lista farmaciilor din țară care pot efectua aceste teste gratuite a fost publicată pe site-ul oficial al Ministerului Sănătății, împreună cu atenționarea că acestea se vor putea utiliza în limita stocului disponibil. Este greu de înțeles cauza pentru care testele rapide sunt atât de puține și repartizate în doar câteva județe din țară, din moment ce în unele țări civilizate din Europa acest tip de teste sunt gratuite de câteva luni bune. Cu atât mai mult cu cât România se află la coada clasamentului în Europa la numărul de persoane vaccinate împotriva COVID, cu schema completă.

Să fie oare încă o dovadă a neputinței Guvernului, sau doar o bătaie de joc la adresa unor cetățeni pe care ei îi consideră, ca pe vremuri, ca fiind din locul în care “se agață harta-n cui”?

Lista farmaciilor autorizate care pot efectua aceste testări o găsiți mai jos.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA