AcasăNews AlertDEPUTAT GABRIEL ZETEA (PSD): "Ministrul userist Ghinea Zero înregistrează încă un eșec...

DEPUTAT GABRIEL ZETEA (PSD): „Ministrul userist Ghinea Zero înregistrează încă un eșec rușinos, făcându-ne de râs în fața întregii Europe!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

„Calculele nu sunt clare” este cea mai frecventă observație făcută de Comisia Europeană asupra PNRR-ului românesc. Ministrul userist Ghinea Zero înregistrează încă un eșec rușinos, făcându-ne de râs în fața întregii Europe! Toate cu girul lui Iohannis și al lui Cîțu, care i-au dat mână liberă să se joace cu unul dintre cele mai importante proiecte ale României. Secretizarea PNRR și refuzul permanent de consultare cu celelalte partide parlamentare au fost doar un paravan care a ascuns amatorismul și superficialitatea celor care au elaborat acest plan. Clarificările tehnice de care vorbea Iohannis sunt de fapt gafe, inconsecvențe și erori penibile care au făcut de râs România la Bruxelles.

Printre altele, Guvernul cere bani pentru un proiect pe care nu îl înțelege. Nu a înțeles ce înseamnă CloudGuvernamenatal, invocând costuri pentru datacenter-urile Google și Microsoft. Deși cere bani pentru cloud-ul guvernamental, Guvernul cere bani separat pentru digitalizarea justiției. La capitolul telemedicină, Guvernul cere bani pentru EKG-uri și spirometre, care nu au cum să fie utilizate la distanță! Autoritățile române nu înțeleg ce înseamnă investițiile, care sunt amestecate la grămadă cu diverse costuri recurente de personal. Multe cifre sunt puse din burtă, fără nicio justificare și fără niciun calcul care să le fundamenteze.

Exemplele de acest fel pot continua, însă concluzia e una clară: țara este condusă de cel mai INCOMPETENT GUVERN! Guvernul lui Iohannis!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA