AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE - Bătaie între 7 persoane pe...

ACTUALIZARE/ SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – Bătaie între 7 persoane pe podul Culturii. Au ajuns și pe „Platou”, unde au distrus un magazin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou scandal a avut loc pe străzile din Baia Mare. Întreaga întâmplare s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 3. Nu mai puțin de 7 persoane au fost implicate în altercație.

Potrivit surselor noastre, scandalul s-a mutat în fața unui magazin non-stop din Piața Revoluției, după ce unii dintre cei implicați au fugit acolo în încercarea de a scăpa. În timpul conflictului, geamurile magazinului au fost sparte.

Nu se știe momentan care este starea persoanelor implicate, respectiv de la ce a început totul. Vom reveni cu informații.

ACTUALIZARE: Ce spune Poliția

Azi-noapte, la ora 03.00, polițiștii de ordine publică din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de o tânără de 19 ani despre faptul că în fața unei societăți comerciale din Piața Revoluției din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat doi tineri de 19 ani din Tămaia și Săbișa, care ar fi avut un conflict spontan cu cinci bărbați din Cavnic cu vârste cuprinse între 21 si 43 de ani.

În timpul altercației, fiind urmărit de cele cinci persoane, unul dintre tineri a intrat pe geamul societății comerciale cu scopul de a se adăposti.

Cele cinci persoane au distrus geamul societății comerciale și ar fi amenințat-o pe tânăra de 19 ani aflată în interior. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere„, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA