AcasăActualitateBĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM! - Polițiștii locali Iuliana Goloman și Norbert...

BĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM! – Polițiștii locali Iuliana Goloman și Norbert Buzatu au făcut un gest cât o mie de cuvinte pentru doi copii 

spot_img

DISTRIBUIȚI

Revenim la seria băimărenilor cu care ne mândrim, printr-un caz cu totul aparte. Doi tineri polițiști locali au făcut un gest cât o mie de cuvinte pentru doi copii care au cunoscut greutățile vieții într-un mod cât se poate de incorect, încă de la vârste fragede. Agenții Iuliana Goloman și Norbert Buzatu se aflau în patrulare în zona Aleei Rotunde din municipiu când, de nicăieri, un copil de aproximativ 5-6 ani s-a lovit cu bicicleta de mașina poliției locale. Polițiștii au tratat situația cu un profesionalism desăvârșit și, după ce s-au asigurat că micuțul este bine, l-au condus în siguranță la bunica sa, cea care are grijă singură atât de el cât și de surioara sa. 

Ajunși acolo, au aflat de la bunica înlăcrimată realitatea dură pe care copii au trăit-o încă de mici. Bicicleta era împrumutată de la un alt copil, iar băiețelul nu se putea opri din plâns la gândul că ar fi stricat-o. 

Cei doi agenți le-au explicat regulile pe care trebuie să le respecte atunci când se află pe stradă pentru a evita pericolele, apoi au plecat cu promisiunea că le vor face o surpriză celor mici. Au luat legătura cu colegii lor și au pus mână de la mână pentru a cumpăra o bicicletă pentru băiețel și o pereche de role pentru sora sa. Apoi, așa cum au promis, s-au întors cu cadourile pe care le-au oferit celor doi frățiori.

Povestea a fost relatată de primarul Cătălin Cherecheș pe contul său de Facebook, AICI.

Este o poveste cu final fericit care demostrează încă o dată că oamenii buni există, sunt printre noi și merită să fie dați ca exemplu. Iuliana și Norbert merită cu siguranță să facă parte din categoria băimărenilor cu care ne mândrim!

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA