AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ ULTIMA ORĂ | Cadavrele a doi tineri, descoperite în râul...

ACTUALIZARE 2/ ULTIMA ORĂ | Cadavrele a doi tineri, descoperite în râul Lăpuș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Azi, 19 iulie a.c., în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în albia râului Lapuș a fost găsit un cadavru.

Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 1 Groși au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei, de aproximativ 30 ani.

Din primele verificări, cadavrul nu prezintă urme exterioare de violență. S-a constituit grupă complexă de cercetare în vederea efectuării de verificări pentru identificarea cadavrului și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE:

Polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unei tinere de 26 de ani din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

La câteva ore de la descoperirea cadavrului unei tinere de 26 de ani din Baia Mare, în râul Lăpuș, autoritățile au parte de o nouă descoperire macabră. În urmă cu puțin timp, aceștia au găsit în albia râului trupul unui bărbat, în aproximativ aceeași zonă. Potrivit unor surse, se pare că ar fi vorba despre iubitul femeii.

Polițiștii au deschis o anchetă amplă pentru a stabili cum s-a întâmplat dubla tragedie.

ACTUALIZARE 2:

În proximitatea locului unde a fost identificat cadavrul tinerei de 26 ani, polițiștii Secției 1 Groși au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 ani din județul Iași.

La fața locului se află o echipă complexă de cercetare în vederea stabilirii cauzei decesului.

În zona în care au fost identificate cadavrele au fost descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză.

Cadavrul urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor concrete în care a intervenit decesul.

ActualMM

Știre în curs de actualizare.

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA