AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACCIDENT DEZASTRUOS ÎN BAIA MARE - Două victime SPULBERATE în stația...

ACTUALIZARE/ ACCIDENT DEZASTRUOS ÎN BAIA MARE – Două victime SPULBERATE în stația de autobuz, de un BMW. O tânără a rămas fără un picior

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident deosebit de grav a avut loc în această seară în Baia Mare, în fața Vivo Mall. Șoferul unui BMW a intrat cu mașina direct într-o stație de autobuz în care se aflau mai mulți pietoni. Două persoane au fost rănite.

În urma impactului, o tânără de 21 de ani a rămas fără piciorul stâng și un bărbat de 24 de ani a fost, de asemenea, grav rănit. Ambele victime au fost preluate de către echipajele de prim ajutor și transportate de urgență la spital.

Vom reveni cu amănunte.

ACTUALIZARE: Cum s-a petrecut accidentul

Șoferul autoturismului este un tânăr de numai 20 de ani din Buciumi. Conform unor surse, se pare că acesta ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, în momentul în care a încercat să intre de pe strada Victoriei pe bulevardul Decebal, autoturismul derapând și intrând direct în stația de autobuz.

Cine sunt victimele

Cele două persoane aflate pe banca din stația de autobuz, o tânără de 21 de ani și un tânăr de 23 de ani, soț și soție, au fost spulberați pur și simplu de mașina scăpată de sub control. În urma impactului femeia s-a ales cu un picior amputat, iar soțul acesteia a fost și el grav rănit. Ambele victime au fost transportate de urgență la spital.

Accidentul, susprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

Ce spune Poliția

În această seară, în jurul orei 20.09, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Decebal din municipiu. Din primele cercetări, polițiștii au constatat că, un tânăr de 20 ani din Buciumi, aflat la volanul unui autoturism pe Bulevardul Decebal dinspre strada Victoriei, a surprins și accidentat doi tineri în vârstă de 23 și 20 ani, aflați în stația de autobuz.

Victimele au fost transportate la spital de către două echipaje SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatului etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA