AcasăActualitateSocialDe ce este engleza o limba usor de invatat?

De ce este engleza o limba usor de invatat?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Limba engleza este greu de evitat prin prisma faptului ca este omniprezenta: in filme, in prezentari video, pe site-uri, in programa scolara, in reclame. In timp, a inceput sa le devina familiara si celor care nu o cunosc foarte bine, dar “prind” cateva cuvinte uzuale si expresii din filme si emisiuni, fiind usor de inteles, de pronuntat si de tradus ulterior, mai ales daca este invatata din copilarie.

Invatarea limbii engleze poate fi o sarcina usoara, mai ales daca este inceputa din scoala sau chiar mai devreme, fiind o limba cu o gramatica usoara, comparativ cu cea a limbii romane, o limba cu multe cuvinte similare si o limba de circulatie internationala, un important instrument de afaceri si liant intre diferite culturi.

Este limba engleza o limba usoara?

Cursurile de engleza copii sunt din ce in ce mai solicitate de catre parintii care inteleg importanta acestora. Fiind o limba omniprezenta, este extrem de importanta in orice arie de specializare, atat din punct de vedere al viitorului profesional al copiilor, cat si pe plan personal. Potrivit Stewart School, inainte de a incepe cursurile de engleza este necesar sa se aiba in vedere urmatoarele caracteristici ale acestei limbi de circulatie internationala:

  • nu exista probleme de acordare a substantivelor cu adjectivelor. Copiii vor retine foarte usor cum sa deosebeasca substantivele feminine de cele masculine si cum sa faca acordul corect cu adjectivele si pronumele personale;
  • adjectivele sunt invariabile, ceea ce inseamna ca, indiferent de genul substantivului, daca acesta este masculin sau feminin, la singular sau la plural, adjectivul ramane acelasi;
  • comparativ cu verbele din alte limbi straine, verbele in limba engleza se conjuga fara probleme;
  • ortografia cuvintelor in limba engleza nu da batai de cap invataceilor;
  • o parte din vocabularul si cuvintele in limba engleza sunt imprumutate deja in limba romana sau se aseamana cu neologismele folosite, astfel incat copiilor le va fi mult mai usor sa se obisnuiasca cu unele cuvinte necunoscute atat din punct de vedere al pronuntiei, cat si al traducerii.

De la ce varsta pot invata copiii limba engleza?

Daca parintii doresc atingerea unui nivel de cunostinte ridicat pentru copiii lor in domeniul limbilor straine, cu precadere in limba engleza, atunci procesul de invatare trebuie sa fie inceput cat mai devreme. Practic, din momentul in care copilul incepe sa foloseasca limba materna, poate fi familiarizat si cu cateva cuvinte in limba engleza de catre parinti sau un membru al familiei care dispune de cunostinte in acest sens.

La modul aprofundat, se pot afla mai multe lucruri despre vocabular, gramatica si particularitatile acestei limbi in momentul inscrierii la cursuri de invatare a limbii engleze, incepand cu varsta de 4-5 ani. Memoria vizuala ii ajuta pe copiii de varsta prescolara sa asimileze mai bine informatii si cu siguranta ca, ajunsi la varsta scolara, vor considera mult mai facila invatarea acestei limbi intr-un mod distractiv.

Cursurile de limba engleza reprezinta o oportunitate pe care o au copiii de a avea un plus de cunostinte in acest domeniu, de a se dezvolta armonios din punct de vedere cognitiv si de a-si stimula gandirea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA