AcasăActualitateAUTORITĂȚILE DIN TĂUȚI, ÎN ALERTĂ - Un urs i-a băgat în sperieți...

AUTORITĂȚILE DIN TĂUȚI, ÎN ALERTĂ – Un urs i-a băgat în sperieți pe localnicii din Bușag, după ce a fost filmat intrând într-o curte

spot_img

DISTRIBUIȚI

Autoritățile din Tăuții Măgherăuș au intrat în alertă după ce un localnic a semnalat prezența unui urs chiar în curtea acestuia. Camerele de supraveghere instalate pe casă au reușit să surprindă momentul în care animalul sălbatic a intrat fără frică în curtea acestuia, cel mai probabil fiind în căutare de hrană.

Având în vedere că zona în care a ajuns ursul este destul de departe de pădure, localnicul crede că animalul a ajuns până în sat din cauza lipsei de hrană din pădure.

Cei de la AJVPS Maramureș au aflat despre incident și vor încerca să afle unde este animalul sălbatic acum dar și care este habitatul lui natural, potrivit VasileDale.ro.

Între timp, Primăria Tăuții Măgherăuș a emis un comunicat oficial în care îi îndeamnă pe cetățeni să sune la 112 imediat dacă zăresc ursul. Aceștia le-au transmis și un set de măsuri pe care să le respecte cetățenii pentru a evita situații neplăcute.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA