AcasăActualitateȘANSA DE A FACE CARIERĂ ÎN MODĂ - Cea mai nouă agenție...

ȘANSA DE A FACE CARIERĂ ÎN MODĂ – Cea mai nouă agenție de modă din Baia Mare, Kaira Models, caută modele

spot_img

DISTRIBUIȚI

Kaira Models este o agenție de modă, nou înființată în Baia Mare, creată dintr-o pasiune pentru podium, dar și din dorința de a oferi oportunități tinerilor din Maramureș și nu numai.

Cu toate că, agenția și-a deschis porțile de puține zile, cei pasionați de modă sunt invitați să se înscrie la castingul nostru. De-a lungul anilor, modelul subțire, cu dimensiunile 90-60-90 și un corp bine sculptat, a fost ideal pentru podium. Astăzi, lucrurile stau diferit. Pentru a deveni un model nu este necesară încadrarea în aceste standarde. Așadar, chiar dacă ai câteva kilograme în plus, poți totuși să-ți faci un renume în cariera modelingului. Ai nevoie doar de ambiție, atitudine și răbdare pentru a păși în lumea modei. Oricine poate să fie un model!

Agenția de modă a fost construită dintr-o idee a doi tineri ambițioși, cu dorință de a crea un renume pe piața modelingului din România, oferind celor pasionați de modă posibilitatea debutului și formării, alături de personalități din Baia Mare.

Kaira Models nu este doar un brand, este o comunitate din care poți face parte prin completarea acestui formular: https://www.curl.ro/15sFZ. Nu se percep taxe de înscriere. Experiența în modeling constituie un avantaj, dar nu e obligatorie.

Pentru mai multe detalii, puteți apela: 0769 911 205

 

Comunicat de presă Kaira Models

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA