AcasăActualitateACTUALIZARE/ “SPIONI” DE BAIA MARE - Doi polițiști locali s-au filmat în...

ACTUALIZARE/ “SPIONI” DE BAIA MARE – Doi polițiști locali s-au filmat în timp ce încercau să instaleze microfoane în vestiarul instituției

spot_img

DISTRIBUIȚI

Plictiseala la locul de muncă a condus la o gafă de proporții a unor polițiști locali din Baia Mare. Cei doi s-au filmat în timp ce încercau oarecum să facă o glumă, însă fără probabil să știe că astfel de fapte pot atrage consecințe penale.

Agenții au încercat să monteze microfoane în fișetele colegilor lor pentru a-i spiona. Întreaga scenă a fost filmată de către unul dintre cei doi, iar imaginile video au fost transmise, cel mai probabil, altor colegi. Din nefericire pentru aceștia, imaginile au ajuns astfel și în media, iar consecințele unei astfel de “glume” nu sunt tocmai de neglijat.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea Poliției Locale Baia Mare cu privire la acest caz.

Știre în curs de actualizare.

ACTUALIZARE

Imaginile apărute în spațiul public au scos la iveală amănunte senzaționale care s-ar fi petrecut în Poliția Locală Baia Mare. Surse din rândul polițiștilor locali susțin că nu polițiștii care apar în imagini ar fi instalat microfoane și camere ascunse. Aștia spun că un alt polițist local ar fi făcut acest lucru. Și asta deoarece ar avea un proces cu unul dintre polițiștii locali ce apar în imagini. Aceleași surse spun că polițiștii locali din imagini ar fi bănuit că sunt înregistrați auto și din acest motiv s-ar fi filmat în timp ce verificau dacă sunt sau nu microfoane în vestiare. Se pare că bănuiala lor s-ar fi adeverit.

IPJ Maramureș a deschis o anchetă

Polițiștii s-au sesizat din oficiu. În cazul în care se vor contura elementele constitutive ale unei infracțiuni vor fi dispuse măsuri în consecință” au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

Sursă: VasileDale

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ziaristii lu’ peste… Voi chiar nu aveti discernamantul sa deosebiti o camera video de un detector de unde radio? Nu e destul de clar in filmare, ca omul ala incearca sa detecteze daca exista un emitator in zona si nu incearca sa monteze camere??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA