AcasăActualitateINFORMAȚII "DESECRETIZATE" - Incidența cazurilor de Coronavirus în Maramureș, pentru fiecare localitate...

INFORMAȚII „DESECRETIZATE” – Incidența cazurilor de Coronavirus în Maramureș, pentru fiecare localitate în parte. Baia Mare a ajuns la aproape 5

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cazurile noi de infectare cu Coronavirus pentru fiecare localitate din județ, respectiv incidența cazurilor la 1.000 de locuitori pentru fiecare comună, oraș sau localitate în parte sunt ținute „la secret” de către autoritățile maramureșene (CJSU, DSP) de săptămâni bune. Din păcate pentru cei ce nu vor ca oamenii să fie informați, documentele există, rapoartele sunt întocmite, astfel că din când în când acestea mai apar „pe sub mână” în mediul public. Este și cazul raportului privind incidența cazurilor noi de Coronavirus, pe care vi-l prezentăm mai jos și care a fost publicat inițial de către jurnalistul Daniel Pop.

Conform raportului întocmit de către DSP Maramureș și semnat cu data de 2 noiembrie, nu mai puțin de 15 comune, 1 municipiu și 2 orașe au trecut pragul de 3 cazuri la 1.000 de locuitori. Situația stă prost și în Baia Mare: de la o incidență de 3, într-o săptămână aceasta a urcat la 4,69 (practic, o rată la care localitatea Petrova era deja carantinată). Cât timp va mai dura pănă când Baia Mare și celelalte localități unde incidența cazurilor noi a urcat îngrijorător vor intra pe lista zonelor carantinate?

Mai jos, vă prezentăm raportul oficial al DSP Maramureș cu privire la incidența cazurilor de infectare, pentru fiecare localitate din Maramureș.

 

Focar de COVID-19 la Primăria Seini

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a trei angajați infectați cu virusul SARS-CoV-2 de la Primăria Seini. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la Primăria Seini. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat din cadrul autorității administrației publice locale. S-a procedat la dezinfecția sediului primăriei. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile. Instituția publică își continuă activitatea cu prezența unui angajat în fiecare birou și cu respectarea măsurilor de protecție individuală și a normelor sanitare stabilite de specialiști. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, se arată în comunicatul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Maramureș, 2 noiembrie: 74 de noi infectări și 4 decese

Conform situației prezentate de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 74 de noi infectări în județ, incidența la nivelul Maramureșului ajungând la 2,77. De asemenea, 4 persoane infectate cu virusul au decedat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA