AcasăEvenimentCredințăSFINȚIREA BISERICII “SFÂNTA ANA” DIN FERNEZIU - Primarul Cherecheș a fost distins...

SFINȚIREA BISERICII “SFÂNTA ANA” DIN FERNEZIU – Primarul Cherecheș a fost distins cu Medalia Omagială „Preot Nicolae Gherman”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Bucurie mare ieri, 6 septembrie, în comunitatea ortodoxă din Ferneziu. Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost alături de credincioși la târnosirea Bisericii Sfânta Ana, Sfânta Liturghie fiind oficiată de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului. În cadrul evenimentului, preotul paroh Toader a fost onorat cu o cruce cruce reprezintă familia, iar părintele George a primit distincția de iconom stavrofor. De asemenea, primarul Cherecheș a fost distins de către ÎPS Iustin cu Medalia Omagială „Preot Nicolae Gherman”.

Primarul este bine-cunoscut ca fiind un susținător al activităților organizate în sprijinul credincioșilor și a Bisericii, fiind de fiecare dată prezent în mijlocul comunității, mai ales în cadrul evenimentelor religioase importante pentru băimăreni.

Într-o perioadă în care suntem supuși din ce în ce mai des unor încercări lumești, cum este și această pandemie care pune la grea încercare întreaga umanitate, avem nevoie mai mult ca oricând de credința, speranța și lumina Bunului Dumnezeu. Împreună, cu Dumnezeul nostru alături, vom trece și peste această încercare! Totodată, prezența în acest cartier, în care s-a născut tatăl meu, mă poartă mereu pe drumul amintirilor pe care le prețuiesc cel mai mult.

Aici au locuit bunicii mei, aici mi-am petrecut multe momente frumoase din viață și am încercat să redau acestui loc o parte din binele și bucuria pe care mi le-a oferit. Vom continua împreună să construim viitorul nostru și al copiilor noștri, oameni harnici și frumoși, cinstiți, educați și cu credință în Dumnezeu. Alături mi-au fost la acest eveniment important pentru comunitatea noastră mama mea, dr. Viorica Cherecheș (deputat PNL); Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș și colegii din Coaliția pentru Maramureș. Duminică binecuvântată tuturor!”, a declarat Cătălin Cherecheș.

ActualMM

 

GALERIE FOTO:

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA