AcasăActualitate112CAZ SCANDALOS - Doi soți din Maramureș, reținuți după ce au abuat...

CAZ SCANDALOS – Doi soți din Maramureș, reținuți după ce au abuat sexual un copil în Italia. Cei doi trebuiau să aibă grijă de micuț

spot_img

DISTRIBUIȚI

Doi soţi din Borșa sunt acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia. Autorităţile italiene au intrat pe fir şi, pe baza probelor, au emis câte un mandat european de arestare pe numele celor doi, potrivit Știrile PROTV.

Apropiaţii celor doi soţi spun că aceștia s-au întors în ţară, din Italia, în urmă cu aproape un an în borșa, județul Maramureș. Cei doi s-au angajat și păreau o familie fericită. În urmă cu două săptămâni însă, au fost ridicaţi de poliţişti şi urmează să ajungă pe mâna autorităților italiene. În cazul lor exista deja o primă condamnare la 2 ani şi 8 luni de închisoare, pentru abuz sexual.

Au fost depistate şi prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj cele 2 persoane, un bărbat şi o femeie din localitatea Borşa, faţă de care a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore. Aceştia au fost prezentaţi Curţii de Apel Cluj care a dispus arestarea preventivă. Cei doi sunt acuzaţi de agresiune sexuală, fapta cercetată de autorităţile din Italia”, a transmis IPJ Maramureș, potrivit Știrile PROTV. Familia are o fetiţă de 5 ani, rămasă acum în grija bunicilor materni.

Dacă bunica îşi va asuma responsabilitatea creşterii şi îngrijirii minorului va fi instituită măsura plasamentului la familia extinsă. În evidenţele compartimentului adopţii nu figurează nicio cerere pe numele celor 2 soţi în vederea eliberării atestatului de familie aptă să adopte”, au transmis reprezentanții DGASPC Maramureș.

Sursă: Libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA