AcasăActualitatePoliticCe mai scrie presa străină. Huffington Post: Noua politica din România, amenințată...

Ce mai scrie presa străină. Huffington Post: Noua politica din România, amenințată de șmecherii murdare!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sub semnătura lui Matt Browe, influenta publicație americană online Huffington Post acuză revista Nature că a preluat informaţiile din surse anonime şi spune că, în conformitate cu deontologia profesională, nu ar fi trebuit publicat un astfel de material. Browe notează: “Noua politică din România, ameninţată de şmecherii murdare”.
“La începutul săptămânii revista Nature a publicat un articol bazat pe un dosar provenit de la o sursă anonimă, susţinând că teza de doctorat a primului-ministru Victor Ponta, cu privire la Curtea Penală Internaţională, reprezintă un plagiat.
Este greu de înţeles de ce revista Nature a ales să publice acuzaţiile dintr-o sursă anonimă. Ponta, în mod natural, a negat vehement acuzaţiile. Acest lucru nu este surprinzător.
În 1999, Victor Ponta, era membru al Comisiei, responsabil cu elaborarea normelor şi procedurilor de la Curtea Penală Internaţională. Ponta a juat un rol important în modul în care a fost explicată funcţionarea Curţii Penale în România.” susţine Matt Browe.
Primul ministru a fost puternic susţinut de Academia Română. De asemenea profesorii săi l-au apărat în mod public. Ponta este apărat chiar şi de către Ion Diaconu, de la care se presupune că a plagiat”, se arată în articolul din Huffington Post.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA