AcasăEvenimentSportHandbal. CMU. Corespondență din Brazilia: România a debutat cu victorie!

Handbal. CMU. Corespondență din Brazilia: România a debutat cu victorie!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aseara, in primul joc al Campionatului Mondial Universitar, echipa universitara de handbal a Romaniei condusă de antgrenorii băimăreni Ioan Băban și Simona Maior Pașca, a invins fara probleme modesta echipa a statului Chile cu scorul de 36 – 15 (21 – 6). A fost un meci fara istoric in care principala preocupare a jucatoarelor noastre a fost evitarea accidentarilor grave, echipa chiliana practicand un handbal-karate, româncele iesind destul de ”sifonate” in multe faze ale jocului.

FOTO: infobraila.ro

Pentru Romania au marcat: Cirstea 7, Leahu 7, Dincu  4, Joldes 4, Irimia 4(1), Adespi 3(2), Patuleanu 3(1), Nita(1), Esanu 1, Tudor 1. Portari: Visan si Voicu. De remarcat ca toate jucatoarele trecute pe raportul de joc au inscris.

Prima zi a adus și prima mare surpriză. Un rezultat neasteptat pentru gazde, dar mai mult decat normal, dupa desfasurarea jocului, a fost infrangerea Braziliei de catre valoroasa echipa a Poloniei cu scorul de 31 – 26. Antrenorul reprezentativei universitare a Poloniei, danezul Kim Rasmussen, care este si antrenorul primei reprezentative, ne spunea dupa joc ca ei acorda o mare importanta acestei competitii, drept pentru care a deplasat in Brazilia scheletul de baza al primei reprezentative. Acelasi lucru l-a declarat conducatorul delegatiei Cehiei (presedintele clubului Slavia Praga) ei prezentandu-se la aceasta competitie in corpore cu prima reprezentativa a tarii, care se pregateste pentru campionatul european din luna decembrie care va avea loc in Serbia.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA