AcasăActualitateSocialVIDEO - CONTRABANDA - Un tanar de 21 ani Bocicoiu Mare a...

VIDEO – CONTRABANDA – Un tanar de 21 ani Bocicoiu Mare a fost prins cu tigari de contrabanda

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmaţiei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit pe malul râului Tisa,  3.000 de pachete de ţigării de contrabandă, care  urmau să ajungă pe piaţa neagră din România. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de  27.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele implicate sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă.

Astfel, în ziua de 25 mai a.c., în jurul orei 14.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei aflată în  supravegherea frontierei de stat a  observat la malul râului Tisa ascunse în  vegetaţie mai multe colete voluminoase ce conţineau baxuri cu ţigări. S-a luat măsura supravegherii zonei respective la scurt timp în locul respectiv făcându-şi apariţia o persoană de sex masculin care s-a îndreptat direct spre  baxurile de ţigări  încercând  în grabă să le transporte.

Bărbatul a fost imediat imobilizat şi reţinut de către lucrătorii noştri, el fiind identificat ca fiind M. Gabriel, în vârstă de 21 de  ani, domiciliat în localitatea Bocicoiu Mare.

În  zona respectivă  poliţiştii de frontieră au descoperit mai  multe  colete  care conţineau un număr de 3.000 pachete de ţigări marca „Viceroy„ de provenienţă ucraineană

În urma  verificărilor  efectuate  s-a stabilit că la activitatea de contrabandă a mai participat  şi  numitul I. Lucian  în vârstă de  24 de ani, domiciliat  tot  în localitatea Bocicoiu Mare.

Celor doi tineri, poliţiştii de frontieră  le-au întocmit  acte premergătoare sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de  complicitate la contrabandă  iar ţigările în valoare  de aproximativ 27.000 de lei au fost ridicate în vederea  confiscării.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA