AcasăActualitateSocialPOLITIA RUTIERA - Patru soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni...

POLITIA RUTIERA – Patru soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni la regimul circulatiei. Doi erau bauti

spot_img

DISTRIBUIȚI

În data de 15 mai 2012, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Suciu de Sus a oprit pentru control o autoutilitară, pe D.J.171 A, cu numere de Sălaj, care tracta o remorcă, ansamblul auto fiind condus de către Radu P., de 20 de ani, din Suciu de Sus. Poliţiştii l-au verificat pe şofer şi au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără drept.

Cu masina neinmatriculat pe DN 18 B

Pe D.N. 18 B, prin localitatea Berinţa, poliţiştii au oprit ieri, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii. Acesta era condus de către Liviu C., de 37 de ani, din comuna Suciu de Sus. În urma verificării documentelor autoturismului s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare provizoriu era expirat, astfel că cel în cauză va fi cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La 22 de ani, un sapantan a fost prins cu 0,70 mg/l alcool pur in aer la volan

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sighetu Marmaţiei au efectuat marţi o acţiune de supraveghere şi control al traficului rutier. Astfel, în jurul orei 22, 00,  pe D.N. 19, în localitatea Câmpulung la Tisa, a fost depistat în trafic un autoturism, condus de Teodor S., de 22 de ani, din Săpânţa. Şoferul a fost testat cu aparatul alco-test, care a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru  recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un sofer din Rona de Jos prin beat la volan

Tot pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie rurală Sighet, la ora 01,58, pe D.N. 18, în localitatea Rona de Sus, a fost oprit pentru control un autoturism, condus de către Vasile V., de 29 ani, din Rona de Jos. Tânărul a fost supus testării cu aparatul alco-test, care a indicat o valoare peste 0, 50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

În cele două cauze se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA