AcasăEvenimentSportŢiriac, boicotat de greii din tenis

Ţiriac, boicotat de greii din tenis

spot_img

DISTRIBUIȚI

După ce Rafael Nadal a anunţat că nu va mai juca la Mastersul de la Madrid şi în 2013, în condiţiile în care deţinătorul turneului, Ion Ţiriac, nu va renunţa la zgura albastră, ceilalţi doi jucători din Top 3, Novak Djokovic şi Roger Federer, i-au declarat şi ei război miliardarului român, scrie realitatea.net.
Rafael Nadal a fost eliminat joi, în turul II, de către Fernando Verdasco, şi şi-a vărsat nervii pe Ion Ţiriac.
„Dacă zgura albastră nu va fi schimbată, dacă ATP va permite, în continuare, acest lucru, atunci anul viitor voi avea un turneu mai puţin în calendarul meu”, a anunţat Rafael Nadal, nr. 2 ATP.
Spaniolul a primit imediat mesaje de susţinere de la sârbul Novak Djokovic, liderul ierarhiei ATP, şi de la elveţianul Roger Federer, nr. 3 mondial.
„Dacă voi mai juca aici în condiţiile actuale, cu această zgură? Părerea mea este similară cu cea a lui Nadal”, a spus Djokovic.
„Îi înţeleg supărarea lui Nadal. Amândoi am fost împotriva acestei idei încă de la început, iar acum el a fost eliminat din turneu… Rafa nu s-a simţit niciodată bine pe această suprafaţă şi pot să îi înţeleg frustrarea, a fost o înfrangere grea”, a afirmat Federer.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA