AcasăActualitateSocialJANDARMERIE - O femeie din Salistea de Susm amendata pentru ca striga...

JANDARMERIE – O femeie din Salistea de Susm amendata pentru ca striga in sala de judecata

spot_img

DISTRIBUIȚI

Jandarmul din cadrul postului de ordine interioară de la Judecătoria Dragomireşti  a sancţionat-o pe Irina V. de 55 de ani din Săliştea de Sus, care în prealabil a fost  avertizată verbal de mai multe ori însă a refuzat să aplice cele spuse de jandarmul aflat în serviciu. Aceasta, aflându-se în sala de judecată, a deranjat desfăşurarea şedinţelor vociferând peste cele afirmate de către completul de judecată. A fost aplicată amenda contravenţională în valoare de 200 lei.        

Neînţelegeri între concubini aplanate de Jandarmerie

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic prin serviciul S.N.A.U. „112” despre faptul că pe str. Unirii din localitatea Sighetu Marmaţiei,  în dreptul imobilului cu numărul 25, o persoană tulbura liniştea locatarilor. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de pe raza municipiului, care a identificat-o pe Ecaterina C. de  40 ani din localitatea Biled, jud. Timiş, care pe fondul unor neînţelegeri cu concubinul ei, a tulburat ordinea şi liniştea cetăţenilor fiind sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Consum de alcool în locurile publice

Jandarmul din cadrul  patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza oraşului Borşa, a surprins pe strada Victoriei din localitate, o persoană ce   consuma băuturi alcoolice în loc public nefiind un loc amenajat în acest scop. A fost identificat  Dumitru S.  40 ani din localitate, căruia i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

Grupa operativă  de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a surprins  pe Bulevardul Bucureşti, mai multe persoane în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri publice. Au fost identificaţi Florin P. de 26 de ani, Carol G. de 22 de ani şi Ionuţ S. de 19 ani, toţi cu domiciliul în Baia Mare, cărora le-au fost aplicate amenzi contravenţionale în valoare de 100 de lei pentru fiecare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA