Acasăsinucidere maramuresTRAFIC - Cei mai mici pietoni invata sa circule corect de la...

TRAFIC – Cei mai mici pietoni invata sa circule corect de la generatiile mai mari

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 9 mai 2012, ora 10,00, aavut locla Biblioteca JudeţeanăPETRE DULFU – Salonul Artelor –  Vernisajul expoziţiei naţionale concurs ”Circulând corect ne protejăm viaţa”. Este un concurs care se află la cea de-a V-a ediţie. În cadrul concursului au fost evaluate lucrări realizate de preşcolari de la grădiniţe din 20 de judeţe: Maramureş, Cluj, Timiş, Arad, Bihor, Dolj, Tulcea, Brăila, Bacău, Vâlcea, Sibiu, Braşov, Bistriţa –Năsăud, Botoşani, Hunedoara, Neamţ, Gorj, Sălaj, Suceava şi Bucureşti.

Din judeţul Maramureş au participat la concurs 16 grădiniţe, fapt care a adus micilor maramureşeni majoritatea premiilor. La manifestare a fost invitată şi o patrulă de circulaţie. Nu este vorba de un echipaj de poliţie rutieră ci de o patrulă şcolară.

Zece elevi de clasa întâi, de la Şcoala cu clasele I-VIII, Avram Iancu, din Baia Mare, au venit echipaţi pentru a face o demonstraţie de activitate specifică unei patrule şcolare. Deşi sunt doar puţin mai mari, şcolarii de clasa a I-a s-au comportat ca adevăraţi profesionişti, spre deliciul asistenţei, formate din copii şi din adulţi, cadre didactice din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA