AcasăEvenimentSportSpre bucuria ceferiștilor clujeni, Rapid și Steaua s-au împiedicat reciproc!

Spre bucuria ceferiștilor clujeni, Rapid și Steaua s-au împiedicat reciproc!

spot_img

DISTRIBUIȚI

„Feroviarii” și „roș-albaștrii” au remizat aseară în Giulești, scor 1-1, după un joc încins, dar anost. Mihai Stoichiță a fost surprins în timpul meciului primind indicații de la Gigi Becali.

Derby-ul etapei a 28-a din Liga I la fotbal, Rapid – Steaua, disputat aseară în Giulești, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Rezultatul le dezavantajează pe ambele formații în lupta pentru titlu.

Steaua a deschis scorul, în minutul 29, prin Cristi Tănase, după o gafă a lui Marcos Antonio. Rapidiștii au egalat peste numai patru minute, prin Nicolae Grigore, după o gafă a celuilalt căpitan, stelistul Alexandru Bourceanu.

În minutul 38, Marcos Antonio a comis-o din nou, dar Mihai Costea, deși s-a aflat față în față doar cu Dani Coman, a tras de două ori în portarul rapidist.
Mihai Stoichiță l-a titularizat pe „Nilă” la ordinul lui Gigi Becali. „Slughiță” a respectat chiar și sistemul indicat de patron: a jucat „4-4-2 țărănește”.

Mihai Stoichiță a fost surprins în repriza secundă vorbind la telefon, foarte probabil cu patronul Gigi Becali. Peste patru minute, „Slughiță” a făcut prima schimbare, înlocuindu-l pe Mihai Costea cu Bălan.

Arbitrul Miroslav Zelinka l-a iertat de două ori pe stelistul Bicfalvi. În minutul 85, același Bicfalvi a atins balonul cu mâna în careu, dar Zelinka n-a fluierat penalty.

Fanii Rapidului meciul au făcut o coregrafie dedicată memoriei marilor fani ai „vișiniilor” dispăruți dintre noi. Pe gard stătea un banner cu mesa „Galeria din ceruri, iar mai apoi suporterii au ridicat nenumărate alte pânze pe care erau trecute numele unor celebrități Jean Constantin, Nicu Constantin, Florian Pittiș, Ioa- na Radu, Anda Călugăreanu, Colea Răutu, Eugen Barbu, Gică Petrescu, Maria Tănase, Puiu Călinescu etc.

Fanii Stelei n-au mai fost primiți în Giulești

Atmosfera din jurul derby-ului s-a inflamat serios după ultimele scandaluri dintre cele două tabere.

Mai întâi, Gigi Becali l-a acuzat pe Dinu Gheorghe, fostul conducător al giuleștenilor, că i-ar fi promis că poate „rezolva” meciul cu ajutorul lui Rui Duarte. „Vamă” s-a jurat în cel mai josnic mod – pe sănătatea copiilor – că n-a făcut așa ceva.

Suporterii Rapidului și- au continuat „meciul” lor cu Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”, pe teme gramaticale. Giuleștenii au făcut publică o adresă oficială primită de la Steaua plină de erori.

Ca tărăboiul să fie complet, suporterii Stelei au fost anunțați ieri, la prânz, că nu primesc cele 406 bilete care le reveneau conform regulamentului. „Roș- albaștrii” le-au promis rivalilor că nu vor mai vedea niciun meci direct organizat de echipa din Ghencea decât dacă vor veni îmbrăcați cu „fustițe de scoțieni”.

Rapid – Steaua 1-1
Marcatori : Grigore 33/ Tănase 29
Rapid: D. Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici – N. Grigore, Alexa, Grigorie – Deac, Herea, Surdu
Antrenor: Răzvan Lucescu
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, Al. Ioniţă, Pancu, M. Roman, Oros, Sburlea, Teixeira
Absenţi: Creţu, Pavlovici (suspendaţi), Glauber (accidentat)

Steaua: Tătăruşanu – Geraldo, Iliev, Chiricheş, Latovlevici – Chipciu, Bourceanu, Bicfalvi, Cr. Tănase – Tatu, M. Costea
Rezerve: Stanca, Martinovici, Gardoş, T. Bălan, Pîrvulescu, Rusescu, Fl. Costea
Absenţi: G. Matei, Prepeliţă, Machado (accidentaţi), Dănănae (nerefăcut)

Arbitru: Miroslav Zelinka – Patrick Filipek, Kristof Mencl (toţi din Cehia)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA