AcasăActualitateSocialPOLITIA RUTIERA - Trei pietoni au fost victimele unor accidente rutiere petrecute...

POLITIA RUTIERA – Trei pietoni au fost victimele unor accidente rutiere petrecute in Baia Mare, Ruscova si Damacuseni

spot_img

DISTRIBUIȚI

La Baia Mare, în plină febră a cumpărăturilor, vineri la amiază, în parcarea unui supermarket de pe strada George Coşbuc, a avut loc un eveniment rutier. Erika M., de 36 ani, din Baia Mare, în calitate de pieton, a traversat aleea din faţa magazinului fără să se asigure şi a fost surprinsă şi accidentată uşor de un autoturism condus de către Ioan M., de 35 ani, din Baia Mare, taximetrist. În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Pieton din Ruscova beat crita accidentat de un sofer care a fugit de la locul faptei

Tot vineri, seara, la ora 21, 20, pe D.J. 187, în comuna Ruscova, Mihai R., de 51 ani, din aceeaşi localitate, ce se deplasa în calitate de pieton, a fost accidentat de către un autoturism care a părăsit locul accidentului. Partea vătămată nu a suferit răni grave. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul care a plecat de la locul faptei, Mihai B., de 31 de ani, din localitatea Ruscova. El le-a declarat poliţiştilor că nu a observat pietonul când acesta a traversat partea carosabilă fără să se asigure. Atât conducătorul auto, cât şi victima, au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat „ zero” în cazul conducătorului auto. În cazul pietonului rezultatul a fost de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, în cadrul unei lucrări penale înregistrate pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane fără încuviinţarea poliţiei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia legală care se impune.

Fetita de 4 ani nesupravegheata lovita de masina in Damacuseni

Sâmbătă, 14.04.2012, ora 10,00, pe D.J.109 F, în localitatea Dămacuşeni, o minoră de 4 ani, din comuna Vălenii Lăpusului, nefiind supravegheată de către părinţi, s-a angajat in traversarea drumului prin spatele unei căruţe care staţiona pe carosabil. Fetiţa a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de Ioan C., de 34 ani, din localitatea Rogoz. Minora a fost transportată la spital unde a fost diagnosticată cu traumatisme minore si excoriaţii superficiale, nefiind internată. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.  In cauză se efectuează cercetări urmând a se lua masuri legale.

CITESTE AICI DESPRE ACCIDENTUL CU 3 VICTIME DIN CUPSENI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA