AcasăEvenimentHienele politice vor să profite de pe urma tragediei de la Sighetu...

Hienele politice vor să profite de pe urma tragediei de la Sighetu Marmației! Mircea Man, încercare disperată la CJ Maramureş de a scoate firma de gaz… basma curată

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Nu credem că este nevoie să intrăm în detalii asupra evenimentelor neplăcute care au avut loc în ultima perioadă la Sighetu Marmaţiei, credem însă, că ar trebui să-l ”ajutăm” pe Mircea Man, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş să mai şi respecte legea din când în când, nu de alta dar nu o să-i mai încapă în curând dosarele penale prin rafturile de la DNA.
De aceea, dorim pe această cale să-i atragem atenţia domniei sale asupra faptului că, alocarea de bani din fondul de rezervă a CJ Maramureş pentru a plăti o parte din îngrijirile medicale ale celor răniţi în urma unor explozii de gaz la Sighetu Marmaţiei, în momentul în care vinovăţia este a celor de la BERG Sistem Gaz, este foarte clar o modalitate de ai scuti pe cei vinovaţi de plata integrală a cheltuielilor survenite în urma exploziilor.
În altă ordine de idei, noi credem că în ciuda declaraţiilor de presă, preşedintele Mircea Man, invocând că ar vrea să ajute victimele exploziilor de la Sighet (a căror spitalizare şi îngrijiri medicale vor fi plătite oricum de către cei vinovaţi), vrea în realitate să ajute firma vinovată de producerea accidentului, inclusiv prin achitarea din bani publici ai unei părţi din paguba produsă de BERG Sistem Gaz (cheltuielile medicale fiind considerate din punct de vedere al legii tot pagube), cheltuieli care odată plătite de către CJ Maramureş nu vor mai fi cerute de către spitalul din Bucureşti nici firmei Berg Gaz şi bineînţeles nici Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate care există posibilitatea să se îndrepte tot împotriva celor de la BERG Gaz pentru a recupera prejudiciul.
Poate că domnul Mircea Man a crezut atunci când a ieşit cu declaraţiile în presă prin care susţine că va aloca bani din fondul de rezervă al CJ Maramureş, că nimeni nu va observa neconcordanţele dintre declaraţiile de presă ale domniei sale şi intenţiile pe care le are de fapt.
Noi credem că îi suntem de un real ”ajutor” preşedintelui CJ Maramureş dacă îi atragem atenţia din timp asupra ilegalităţii pe care este, din punctul nostru de vedere, pe cale să o comită plătind banii în locul BERG Sistem Gaz SA pentru victimele exploziilor de la Sighet, mai ales că, noi nu credem că cei de la firma de gaz vinovată de tragedie i-ar fi promis lui Mircea Man vreun comision dacă suportă cheltuielile care trebuie plătite de către cei de la BERG din bani… publici. Nu cunoaştem motivele pentru care Mircea Man doreşte cu orice preţ să acopere o parte din pierderile celor de la BERG Sistem Gaz SA. (sursa: izpenal.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA