AcasăEvenimentSportNu-i pace nici la cei bogați! Revoltă portugheză la Real: pleacă şi...

Nu-i pace nici la cei bogați! Revoltă portugheză la Real: pleacă şi Ronaldo!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mourinho e în conflict deschis cu căpitanul Casillas şi, aproape sigur, va părăsi Madridul în vară. La fel se va întâmpla şi cu CR7, în timp ce Pepe a declanşat un război cu presa din Spania.

Se rupe „căruţa“ la Real Madrid la un sezon după ce echipa a câştigat titlul în faţa Barcelonei! Locul 1 e ca şi pierdut şi nici nu s-a terminat turul. Echipa lui Mourinho e pe o altă „galaxie“, una care e la 16 puncte de „extratereştrii“ Barcei.
Lipsa rezultatelor a scos şi mai mult în evidenţă disensiunile din lot. Etapa trecută, „The Special One“ l-a lăsat pe bancă pe căpitanul Iker Casillas, dovedind că cei doi nu se mai înţeleg deloc. În sondajele de opinie, fanii madrileni au arătat, clar, că nu-l mai vor pe „Mou“, iar tehnicianul va părăsi echipa în vară, el rămânând până atunci, în speranţa de a cuceri Liga Campionilor.

Fără Mourinho, se va destrăma colonia portugheză de la Real, care cuprinde patru fotbalişti, în acest moment: Pepe, Ricardo Carvalho, Coentrao şi Cristiano Ronaldo. Iminenta despărţire de ultimul a fost anunţată de „As“, ziarul de casă al Realului.
Sursa amintită a dezvăluit că fotbalistul de 27 de ani, sub contract cu Real până în vara anului 2015, va refuza oferta de prelungire a acordului său. Oficialii madrileni îi pregătesc un contract până în 2018, cu un salariu mărit, de la 10 milioane de euro la 15 milioane, însă CR7 vrea să plece din Spania. Potrivit celor de la „As“, Ronaldo se simte neapreciat în La Liga, unde Messi face legea, şi crede că nu va mai câştiga Balonul de Aur, dacă va continua în umbra argentinianului.
„Ronaldo simte că în Spania nu i se acordă respectul pe care îl merită. Am păstrat legătura cu el. Vrea la Manchester United şi îi duce dorul“, a povestit Patrice Evra, fost coechipier cu Ronaldo, la United.

Pe lângă o revenire în Premier League, Ronaldo ar avea şi opţiunea unei plecări în Franţa, la PSG, „la pachet“ cu Jose Mourinho. Patronii qatarieni ai formaţiei din Ligue 1 şi-ar continua astfel goana după vedete, după ce l-au luat deja pe Zlatan Ibrahimovici.

Mourinho şi Ronaldo nu sunt singurii portughezi nemulţumiţi la Real. Pepe s-a plâns în cotidianul „Record“ din ţara sa despre ce se întâmplă la echipă. „Spaniolii şi portughezii din lot nu sunt trataţi la fel. De exemplu, Cristiano Ronaldo ar trebui să aibă parte de un alt tratament din partea presei şi din partea suporterilor. Cred că totul are o legătură şi cu faptul că Spania n-a avut niciodată un fotbalist care să merite Balonul de Aur, pe când Portugalia i-a avut printre câştigători pe Figo şi pe Ronaldo. Spaniolilor nu le convine această situaţie, iar efectul îl simţim noi, portughezii din lot, mai ales când jucăm în deplasare“, a povestit Pepe.
Dacă la Real vor fi schimbări în vară, în schimb, la Barcelona, jucătorii exponenţiali, în frunte cu Messi, Xavi şi Iniesta, şi-au prelungit contractele. Potrivit tatălui lui Messi, care e şi agentul lui, Leo tocmai a refuzat o ofertă salarială de 30 de milioane de euro pe sezon, pentru următorii trei ani, din Rusia! Se pare că propunerea era de la Anji, grupare care are cel mai bine plătit jucător din lume în lot. E vorba de un fost fotbalist de la Barcelona, Eto’o, care încasează 20 de milioane de euro pe an.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA