AcasăActualitateSocialVIDEO – Doua firme au fost amendate pentru ca nu au anuntat...

VIDEO – Doua firme au fost amendate pentru ca nu au anuntat posturile vacante

spot_img

DISTRIBUIȚI

Doua firme au fost amendate de corpul de control al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures pentru ca nu au anuntat posturile vacante. Amenzile pentru nedeclararea job-urilor disponibile sunt cuprinse intre 3000 si 5000 de lei, iar autoritatile judetene au cerut masuri pentru ca angajatorii sa se conformeze.

Conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures a anuntat la o sedinta de lucru recenta desfasurata la Palatul administrativ din Baia Mare ca s-au luat masuri impotriva mai multor angajatori care nu au anuntat posturile vacante desi legea impune acest lucru.  Corpul de control al AJOFM Maramures s-a ocupat de aceste verificari. In contextul in care la nivelul judetului Maramures sunt foarte multi someri, iar locurile de munca sunt putine, gestul angajatorilor a fost neinteles de oficialitati.

Prefectul judetului, Sorin Rednic a cerut sefilor institutiilor publice prezenti la sedinta de lucru ca pana la urmatoarea intalnire sa pregateasca o statistica reala a angajatilor din judet.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA