AcasăberzmudeADVERTORIAL: SIGHET: Eugenia Godja sprijină candidaţii USL la alegerile parlamentare

ADVERTORIAL: SIGHET: Eugenia Godja sprijină candidaţii USL la alegerile parlamentare

spot_img

DISTRIBUIȚI

„Pe ei trebuie să vă bazaţi, pe ei trebuie să-i votăm” a spus Eugenia Godja în ultima şedinţă a Partidului Social Demorat, Organizaţia Municipală Sighetu Marmaţiei, cu referire la candidaţii USL, Liviu Marian Pop şi Cornelia Negruţ.  pentru că ei sunt cei care se angajează în această campanie să reprezinte programul USL în Parlamentul României.

Liderul PSD a recunoscut că a marcat-o la început decizia formaţiunii politice venită de la Bucureşti cu propunerea celor doi candidaţi pentru alegerile parlamentare, dar acum e împăcată cu gândul, respectă decizia luată şi sprijină candidatura celor doi. ”Trebuie să ne unim puterile, să creăm o forţă politică puternică, pentru că succesul USL-ului de acum este succesul unei forţe politice care trebuie să salveze România”, a rostit aceasta în faţa membrilor de partid, avându-i în dreapta şi în stânga sa pe candidaţii USL.
La rândul lor, Liviu Marian Pop şi Cornelia Negruţ au mărturisit că au nevoie de sprijinul fostului primar pentru a obţine un scor cât mai bun în Maramureşul Istoric, pentru a putea continua proiectele începute de liderul PSD şi pentru a putea sprijini proiectele actualului primar, Ovidiu Nemeș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA