AcasăActualitatePoliticVIDEO – FINANTE – Octombrie 2012 a fost cea mai buna luna...

VIDEO – FINANTE – Octombrie 2012 a fost cea mai buna luna la colectarea banilor pentru bugetul statului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luna octombrie a fost una buna pentru bugetul statului. La nivelul judetului Maramures incasarile au fost in crestere, finantistii catalogand intervalul amintit ca fiind cel mai bun  din 2012.

Astazi a avut loc la Palatul administrativ din Baia Mare sedinta lunara de analiza a incasarilor la bugetul general consolidat al statului. Potrivit datelor prezentate de conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Maramures luna octombrie a fost una foarte buna din punctul de vedere al incasarilor. Potrivit directorului Ioan Popa si la programul de incasari s-a inregistrat o crestere.

La bugetul de stat s-au incasat peste 47 de milioane de lei, cu mai bine de 10 milioane mai mult fata de octombrie 2011. De asemenea cu peste 5 milioane de lei mai mult s-au incasat  la bugetul asigurarilor sociale de stat.

Si in septembrie incasarile au fost in crestere, iar cel care conduce Directia Generala a Finantelor Publice Maramures a vrut sa explice in fata administratiei judetene de ce lunile au fost mai bune.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA