AcasăEvenimentSportRugby. Challenge Cup. Victorie entuziasmantă! Băimărenii Botezatu și Wiringi au marcat câte...

Rugby. Challenge Cup. Victorie entuziasmantă! Băimărenii Botezatu și Wiringi au marcat câte un eseu pentru Lupii Bucureşti!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Selecţionata Lupii Bucureştiului a învins, sâmbătă, cu scorul de 42-27, echipa italiană Calvisano, în al doilea său meci din grupa a patra a Amlin Challenge Cup, disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală.  In cea de-a doua runda din Amlin Challnege Cup, Lupii s-au aflat fata in fata cu italienii de la Calvisano, campioni en-titre in Campionato Eccellenza. Baietii nostri au avut un start de partida perfect si inca din debutul partidei V.Rus a marcat prima incercare gratie fortei pachetului de inaintare. Filip a transformat eseul si in minutul 2 Lupii erau deja in avantaj, 7-0.
Continuand pe aceeasi linie, in minutul 14 am beneficiat de o lovitura de pedeapsa si uvertura Filip a mai adus trei puncte, marind diferenta la 10-0.
Dupa acest inceput in forta, Lupii au inceput sa greseasca ceea ce a permis italienilor sa revina in joc si intr-un interval de doar 18 minute au intors rezultatul de pe tabela de marcaj. Centrul Vilk a reusit o incercare transformata de uvertura Griffen, care a mai punctat din doua lovituri de pedeapsa.
Lupii nu s-au demoralizat si pana in finalul primei reprize au revenit in avantaj, prin eseul reusit de Botezatu si lovitura de pedeapsa concretizata de Filip. Astfel, la cabine s-a intrat cu rezultatul Lupii Bucuresti-Calvisano, 18-13.

In partea secunda echipa noastra a dominat jocul reusind sa marcheze patru incercari. Prima a venit dupa o actiune in care Surugiu l-a deschis pe Filip iar acesta nu a putut fi oprit de apararea lui Calvisano.
A urmat incercarea reusita de Turashvili, dupa ce Botezatu a gasit bresa in apararea “galben-negrilor”, iar talonerul nostru a patruns in forta, culcand balonul in terenul de tinta .

In minutul 71, Lemanru a reusit o interceptie in apropierea 22-ului nostru si dupa o cursa solitara a marcat un eseu la centru. Ultima incercare a Lupilor a fost reusita de Wiringi cu un minut inainte de finalul partidei.
De partea cealalta, Calvisano au marcat doua incercari prin Griffen si Lovotti dar acestea au fost prea putine chiar si pentru un punct bonus defensiv.
Fata de partida disputata contra celor de la Bath, Lupii au pararut o echipa mult mai omogena, in care inaintarea dar si jocul pe treisferturi a dat satisfactie.

Lupii Bucuresti s-au impus cu 42-27 si gratie celor sase incercari reusite au obtinut punctul bonus ofensiv, devansandu-i astfel in clasament pe cei de la Calvisano. Urmatorul joc al echipei noastre va avea loc pe 14 decembrie tot la Bucuresti, atunci cand vom intalni echipa franceza Agen.

Lupii Bucureşti: 15. Cătălin Fercu, 14. Mădălin Lemnaru, 13. Csaba Gal, 12. Cristian Dinis, 11. Ionuţ Botezatu, 10. Andrei Filip, 9. Grigoraş Diaconescu, 1. Romulus Boar, 2. Otar Turashvili, 3. Horaţiu Pungea, 4. Cristian Munteanu, 5. Marian Drenceanu, 6. Alexandru Mitu, 7. Vasile Rus, 8. Daniel Ianus.

Rezerve: 16. Andrei Rădoi, 17. Gigi Militaru, 18. Vlad Bădălicescu, 19. Adrian Ion, 20. Cătălin Dascălu, 21. Florin Surugiu, 22. Michael Wiringi, 23. Dorin Lazăr.

Calvisano: 15. Shaun Berne, 14. Alberto Bergamo, 13. Pablo Canavosio, 12. Andy Vilk, 11. Ben De Jager, 10. Paul Griffen, 9. Gullo Palazzani, 1. Andrea Lovotti, 2. Luigi Ferraro, 3. Gabriele Morelli, 4. Jaco Erasmus, 5. Alessio Zdrilich, 6. Giacomo Brancoli, 7. Gabriele Cicchinelli, 8. Samu Vunisa.

Rezerve: 16. Andrea Gavazzi, 17. Luca Scarsini, 18. Marco Coletti, 19. Luca Beccaris, 20. Jacopo Salvetti, 21. Simon Picone, 22. Andrea Marcato, 23. Tommy Castello.

În primul meci din Challenge Cup, disputat sâmbăta trecută, selecţionata Bucureştiului a fost învinsă de echipa engleză Bath, scor 17-40.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA