AcasăEvenimentVIDEO - Fostul viceprimar al orasului Baia Mare achitat definitiv intr-un dosar...

VIDEO – Fostul viceprimar al orasului Baia Mare achitat definitiv intr-un dosar instrumentat de DNA. Rugaciune de iertare pentru denuntatoare!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Astazi, intr-o conferinta de presa organizata in Centrul Vechi al orasului Baia Mare fostul viceprimar al orasului Baia Mare, Mircea Dolha, a anuntat ca in urma cu trei zile a fost achitat definitiv in dosarul de coruptie instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie. „Dupa 114 termene de judecata, Inalta Curte de Justitie m-a achitat definitiv. Dupa sase ani de hartuire, in sfarsi, ma pot bucura. Vreau sa le multumesc in primul rand celor din familia mea. Sotiei mele, dar si celor doi copii. A fost greu sa le explic copiilor cand se intorceau de la scoala plangand ca sunt nevinovat. La sase ani as vrea sa va pot spune: stiu cine este Delia Avranau, stiu cine a influentat-o sa depuna plangere impotriva mea dar cel mai bine ar fi sa le multumesc printr-o rugaciune” a spus Mircea Dolha. Acesta nu a dorit sa faca public detalii despre cine este denuntatoarea Delia Avranau, spunand doar ca „doamna Avranau poate iesi la rampa si sa spuna cine sunt cei doi politicieni care au influentat-o. A transmis ca ii pare rau. Avocatii mei au pregatit deja un act prin care ma voi putea indrepta la CEDO sa demonstrez ca procurorii au gresit si, mai mult, sa fac un denunt calomnios impotriva Deliei Avranau. Dar eu vreau sa respect ce am transmis in aceasta rugaciune si nu vreau sa fiu razbunator. Sper ca Dumnezeu sa imi dea puterea sa pot ierta si sa nu privesc cu ura inapoi. Cei doi politicieni sunt din Consiliul Local Baia Mare, de la vremea respectiva” a spus Mircea Dolha.

Mircea Dolha – candidat la parlamentare in Colegiul 1 Vest Baia Mare din partea PNL

„La finalul saptamanii vom face o conferinta de presa impreuna cu colegii din PNL si PSD. Pana atunci insa l-as ruga pe tanarul care a dobandit multa putere prin votul cetatenilor, ajutat de catre Mircea Dolha, de catre PNL, de catre PSD, de catre PC, de catre UDMR, de catre etnia rroma si de catre un munte de bani, sa incerce sa se dezintoxice de acest drog numit ”putere” si sa facem echipa, pentru ca noi suntem oameni trecatori. Puterea se castiga greu si se pierde foarte repede. E pacat sa nu revina la cele normale, sa lupte pentru comunitatea care l-a ales, si nu sa faca jocuri de doi bani, repet, fiind sub influenta acestui drog grav. Eu sper in acest lucru si la finalul saptamanii va promit ca, dezintoxicat sau nu, va avea parte ori de o echipa si colegi seriosi, ori de adversari politici, pentru ca se situeaza atunci in alta zona si mi-ar displace” a spus Mircea Dolha despre primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA