AcasăActualitateSocialUn baimarean a speriat clientii dintr-un fast-food. Isi ameninta iubita de care...

Un baimarean a speriat clientii dintr-un fast-food. Isi ameninta iubita de care se despartise

spot_img

DISTRIBUIȚI

La sfârşitul săptămânii trecute, în urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, cu privire la faptul că în interiorul unui fast – food, situat pe B-dul Unirii din municipiul Baia Mare, o persoană de sex masculin a provocat scandal şi speria clienţii.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă de jandarmerie care l-a identificat pe Filip S. de 23 ani din municipiu, care se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de ameninţări şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevăzute şi  pedepsite de art. 193 alin.1 şi art. 321 alin.1, Cod Penal.

Intrat în local, făptuitorul a devenit iritat de faptul ca fostă prietenă de care era recent despărţit, se găsea la masă cu alte persoane. Enervat, făptuitorul, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă fizică Ralucăi R. în vârstă 21 ani, din municipiul Baia Mare, iar când acesta a încercat să o  lovească s-au interpus între ei amicii părţii vătămate cu care se afla la masă, făptuitorul aducând în continuare ameninţări şi speriind şi ceilalţi clienţi aflaţi în local până la sosirea jandarmilor la faţa locului.  Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA