AcasăEvenimentSportLiga lui Mitică. Dinamo gustă prima dată din paharul înfrângerii în această...

Liga lui Mitică. Dinamo gustă prima dată din paharul înfrângerii în această ediție

spot_img

DISTRIBUIȚI

Formaţia Dinamo a suferit prima înfrângere în Liga I, după ce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Astra Ploieşti, singurul gol al meciului fiind marcat în ultimul minut al prelungirilor, 90+4, din penalti.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Tembo, din penalti, acordat după un fault al lui Dragoş Grigore asupra lui Fatai.
Din minutul 49, Dinamo a evoluat cu un jucător mai puţin după ce Koulibaly a fost eliminat pentru că l-a lovit cu cotul pe Ivanovski. Egalitatea în teren s-a restabilit în minutul 73, când Distefano a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.
Astra Ploieşti: Silviu Lung Jr. – Măţel, Găman, Ben Youssef, Junior Morais – Enache, Takayuki, Distefano, Wiliam De Amorim (Bukari ’60) – Fatai, Ivanovski (Tembo ’75). Antrenor: Gheorghe Mulţescu
Dinamo: Naumovski – Nica, Luchin (Grigore ’68), Koulibaly, Pulhac – Boubacar – C. Matei (Dănciulescu ’46), Rus, Muşat, Curtean (C. Munteanu ’46) – Ţucudean. Antrenor: Dario Bonetti
Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei. Rezervă a fost Florin Ghimbăşan.
Observatori au fost Nicolae Grigorescu şi Ion Neagu.
Cartonaşe galbene: Măţel ’42, Distefano ’46, ’73, Bukari ’89 / Nica ’63, Grigore ’90+4
Cartonaşe roşii: Distefano ’73 / Koulibaly ’49

Gigi Multescu, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a deplans situatia in care a ajuns Dinamo.

Multescu l-a atacat in special pe italianul Dario Bonetti, pe care il considera principalul responsabil pentru infrangerea de duminica.

„Nu se poate ca o echipa cu istoria lui Dinamo sa fie dominata in asa hal. Sa faci tactica doar defensiv si in rest sa nu joci nimic! Cu ce ajuta acest antrenor Bonetti fotbalul romanesc? E o rusine ce joaca el! In schimb e arogant, ne ia la misto, chiar n-are pic de jena?

Are si el o idee de a promova tinerii, e buna, dar trebuie sa fie si de valoare, nu poti promova 100 de copii. Nu se poate asa ceva! Ei ne-au dominat la jocul karate azi, cu coate in gat, impingeri, faulturi, nu au construit ci au distrus, asta a fost preocuparea lor”, a spus Multescu dupa meci.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA