AcasăEvenimentVIDEO – PELERINAJ – Maramuresenii au mers sa se inchine la icoana...

VIDEO – PELERINAJ – Maramuresenii au mers sa se inchine la icoana facatoare de minuni de la Manastirea Nicula

spot_img

DISTRIBUIȚI

40.000 de credinciosi se afla in acest moment la Manastirea Nicula din judetul Cluj. Aici se sarbatoreste hramul manastirii Adormirii Maicii Domnului. Aproape 1000 de credinciosi crestini ortodoxi si-au dat intalnire astazi in centrul orasului Gherla pentru a porni in pelerinaj pe jos inspre Manastire, in frunte cu mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut.

Oamenii spun ca linistea sufleteasca pe care le-o ofera pelerinajul la Manastirea Nicula le da putere si curaj de a parcurge pe jos distanta de peste 10 km din Gherla pana in dealul Manastirii.

La Manastirea Nicula vin in pelerinaj oameni din intreaga tara. Doamna Maria Anania este din Sighetu Marmatiei. Dansa a venit in fiecare an la Nicula, doar anul trecut a ales o alta manastire. Maramureseanca spune ca linistea si-o gaseste tot aici, la Nicula, si a revenit si in acest an. La cei 68 de ani ai sai, maramureseanca sufera de mai multe probleme de sanatate. Chiar daca face tratament, spune ca totul sta in credinta. De dormit, nu are pretentii prea mari. Si-a adus o folie de nylon si o patura.

In aceasta seara la ora 21:30 icoana facatoare de minuni va fi scoasa afara din biserica iar dupa miezul noptii, credinciosii vor inconjura biserica.

AFLA AICI CE SE INTAMPLA LA MANASTIREA ROHIA, MARAMURES

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA