AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE 2 - Un tanar de 26 de ani a...

VIDEO – ACTUALIZARE 2 – Un tanar de 26 de ani a murit dupa ce s-a aventurat in lacul Nistru. Trupul a fost gasit astazi dimineata

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tanarul, in varsta de 26 de ani, a plecat la lacul Nistru impreuna cu mai multi amici, inca de vineri seara. Sperau la un week-end plin de distractie, insa  totul s-a sfarsit tragic.

Azi-noapte, dupa ce au gatit mancare la ceaun si gratar si au dat mai multe beri pe gat, tinerii au vrut sa se racoreasca si au intrat in lac.  La un moment dat, unul dintre tineri a observat ca Ionut lipseste, insa a crezut ca iesise la cort. De abia cand si-au dat seama ca tanarul a fost inghitit de ape baietii au inceput sa il caute in apa, in zadar insa. Cum au vaut ca nu au nicio sansa au sunat la 112.

De mai bine de 24 de ore un echipaj de pompieri cauta trupul neinsufletit al tanarului, in zadar insa. Mama baiatului este ingrozita de cele intamplate. ,,I-am zis ca trebuie sa aiba grija, da el o spus ca el stie sa inoate si ca nu mai ii copil de 3 ani. Vai ce ma fac…copilul meu!”

Pompierii au incheiat cautarile la lasarea intunericului, insa maine vor revenii, in speranta ca vor reusii sa gaseasca trupul neinsufletit al tanarului.

ACTUALIZARE 1

Astazi dimineata, 12 august 2012, cautarile au fost reluate de catre pompierii militari din Baia Mare. In ajutorul lor a venit si un scafandru.

ACTUALIZARE 2

Trupul tanarului a fost gasit astazi dimineata de scafandrul sosit in Maramures pentru a-l cauta in apele lacului Nistru.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA