AcasăberzmudeReferendum 2012. PNL Maramureș a stabilit echipa de campanie

Referendum 2012. PNL Maramureș a stabilit echipa de campanie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Conducerea PNL Maramures a stabilit echipa de campanie judeteana, pentru referendumul dedemitere a presedintelui. Structura echipei de campanie este urmatoarea: coordonator județean – Radu Ștef, preşedintele Filialei PNL Maramures, director de campanie – Marinel Kovacs, rețea electorală – Emil Marinescu, comunicare – Ion Beuca, proiecte speciale campanii online – Gavril Ardfusatan.

Echipa liberala va colabora strans cu echipele de campanie ale PSD si PC. Actiunile de campanie demareaza prin activarea structurilor electorale de la nivel local. In acest sens, se vor desfasura intalniri zonale cu alesii locali USL, primari, viceprimari, consilieri locali, presedinti de organizatii locale.
Actiunile de campanie, desfasurate in comun cu partidele componente ale USL Maramures, vor viza in principal, mobilizarea la vot a electoratului maramureșean. In cadrul intalnirilor cu alegatorii, vor fi explicate in amanunt motivele suspendarii si a propunerii de demitere a presedintelui Traian Basescu, punandu-se accent pe evidentierea situatiei economice si sociale grave in care a adus Romania.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA