AcasăEvenimentACTUALIZARE: ACCIDENT - Un adolescent de 16 ani din Zalau s-a taiat...

ACTUALIZARE: ACCIDENT – Un adolescent de 16 ani din Zalau s-a taiat in zona fruntii dupa ce mecanicul locomotivei ar fi franat brusc. Minorul a ramas internat pe sectia ORL

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident grav s-a petrecut in zona Garii CFR Baia Mare. Conform informatiilor noastre un adolescent in varsta de 16 ani a suferit leziuni corporale dupa ce mecanicul locomotivei a frant brusc. Adolescentul ar fi fost prins pe picior gresit si-a pierdut echilibrul si s-a lovit cu capul. 

S-a cerut ajutor la 112, anuntand ca minorul ar fi suferit taieturi la nivelul fetei. Un echipaj de prim-ajutor SMURD si unul al AMBULANTEI s-au deplasat la locul incidentului. Acestia au preluat victima care prezenta leziuni la nivelul fetei si au transportat-o la Unitatea Primire-Urgenta a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor furnizate de Stefan Bora, seful Politiei Transporturi Maramures incidentul s-ar fi intamplat intre statiile CF Satulung si CF Baia Mare. Tanarul a fost gasit de seful de tren intr-o balta de sange. Acesta a anuntat imediat politistii, care au cerut in ajutor un echipaj SMURD. La sosirea acestora tanarul era constient, insa nu isi amintea ce a patit. A spus doar ca dormea la clasa I langa geam si ca l-a un moment dat s-a trezit brusc si s-a ridicat. In acel moment s-a lovit cu capul de manerul metalic de la geam si a cazut inconstient. Incidentul s-a intamplat pe trenul accelerat 4090 Bucuresti Nord – Cluj Napoca – Baia Mare. Tanarul are 16 ani si venea in Baia Mare in vizita la mama lui, dupa ce parintii s-au despartit. El a ramas internat la Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA