AcasăEvenimentSportMaramureşul reprezentat cu cinste la Maratonul Internaţional Bucureşti

Maramureşul reprezentat cu cinste la Maratonul Internaţional Bucureşti

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipa de ştafetă care a câştigat maratonul “Crosul Inimii Tale” desfăşurat, în data de 30 septembrie a.c., pe stadionul Municipal “Viorel Mateianu” oganizat  de Cluburile Rotary din Municipiul Baia Mare împreună cu Primăria Baia Mare, Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie, în cadrul programului „Săptămâna Inimii” 2013 a reprezentat cu cinste judeţul nostru în competiţia similară de la Bucureşti.

Echipa alcătuită din Ana Hecico, Vasile Bogdan Scurtu, Mihai Hatos şi Viorel Beşe Marius a concurat la Maratonul Internaţional al Bucureştiului, unde a parcurs cei 4×10,548 km (stafeta) şi s-a clasat pe locul 10, din 400 de ehipe.  Este o performanţă remarcabilă ce face cinste atât municipiului Baia Mare, cât şi judeţului Maramureş, a precizat Mircea Mecea, preşedinte Rotary Club baia Mare, Districtul 2241.

 Cel mai vârstnic participant, premiat de Vluburile Rotary Baia Mare

Cluburile Rotary din Baia Mare au decis sa ofere un premiu celui mai vârstnic participant la Maratonul Internaţional al Bucureştiului. Acesta este Vasile Antal, care la venerabila vârstă de 83 ani a alergat si a parcurs integrat traseul stabilit de către oganizatori, într-un timp foarte bun. Cluburile Rotary Baia Mare au apreciat prestanţa concurentului şi au decis să îi ofere un premiu special, prin achitarea transportului, respectiv a unui bilet cazării într-o staţiune balneo-climaterică din ţară.

Reamintim băimărenilor că pot beneficia, până la finalul acestui an, de traseul pentru promenadă, în lungime de 3,3 km, amenajat în zona Parcului Municipal, un traseu uşor de parcurs şi care a fost gândit pentru sănătatea tututor celor care îndrăgesc mişcarea/alergarea în aer liber.

Cluburile Rotary din Baia Mare mulţumesc tuturor celor care au susţinut acest proiect, partenerilor, instituţilor publice, instituţiilor de învăţământ, cluburilor sportive, agenţllor economici şi instituţiilor mass-media.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA