AcasăEvenimentACTUALIZARE 2 - ACCIDENT: Doua TIR-uri s-au ciocnit pe DN1C Baia Mare...

ACTUALIZARE 2 – ACCIDENT: Doua TIR-uri s-au ciocnit pe DN1C Baia Mare – Dej. Doua persoane ranite (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc pe DN1C Baia Mare – Dej. Din primele informatii este vorba despre doua autocamioane care s-au lovit frontal pe raza localitatii Catcau. In acest moment circulatia intre Baia Mare si Dej, pe DN1C, este blocata complet.

ACTUALIZARE 1
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autotrenuri, circulaţia rutieră pe DN1C Dej – Baia Mare este întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 73+100 de metri, în zona localităţii Câţcău (judeţul Cluj). Potrivit primelor date, şoferul unuia dintre vehicule a suferit leziuni grave.

Traficul uşor este deviat pe străzile adiacente drumului amintit.

ACTUALIZARE 2
Accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare.
Soferul unui auto-trailer care circula pe directia Dej – Baia Mare s-a angajat in depasirea unei furgonete fara sa se asigure si s-a accidentat frontal cu o auto-basculanta care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, un pasager din auto-trailer si soferul basculantei au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Municipal din Dej. Soferul auto-basculantei prezinta o fractura la picior, iar celalalt ranit, leziuni usoare. Totusi, medicii ii tin in continuare sub observatie. Pe toata durata cercetarilor, timp de aproximativ 2 ore, circulatia pe DN1C a fost blocata, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA