Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Maramures a primit de la Bucuresti in cursul zilei de ieri rezultatele analizelor efectuate la alimentele care au fost consumate la petrecerea de la Hotelul Carpati din 28 iulie si de unde peste 40 de persoane au ajuns direct la Spitalul de boli infectioase din Baia Mare cu simtome de toxinfectie alimentara.
Potrivit directorului adjunct al DSVSA Maramures rezultatele arata ca problemele au pornit de la fluxul de preparare si servire. Acesta a explicat astazi si de ce doar preparatele din lapte au fost vizate de analize suplimentare la laboratoarele din capitala. Acum sunt asteptate informatii din partea reprezentantilor DSP Maramures care fac verificari.
CITESTE DESPRE SUSPICIUNILE DE LA HOTEL CARPATI
CITESTE DESPRE INTOXICATIA ANGAJATILOR CJ MARAMURES
VEZI IMAGINI DE LA CONTROALELE DIN PIETE
CASUL DE OAIE CAUZA TOXIINFECTIEI ALIMENTARE A ANGAJATILOR CJ MARAMURES