AcasăActualitateSocialDoi tineri au fost prinsi conducand fara permis de conducere. Alti doi...

Doi tineri au fost prinsi conducand fara permis de conducere. Alti doi maramureseni s-au ales cu dosare penale

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri seară, la ora 19.36, poliţiştii Secţiei nr. 1 Groşi au depistat în trafic pe DN 18B, între localităţile Groşi şi Dumbrăviţa, doi tineri din Baia Mare, în vârstă de 22, respectiv 39 de ani în timp ce conduceau mopede fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Fiind testaţi cu aparatul alcotest, a rezultat că bărbatul de 39 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La Băseşti, un tânăr de 20 de ani, a fost depistat ieri în trafic, la ora 23.30, în timp ce conducea pe DC 89 pe raza localităţii un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Un alt dosar penal s-a întocmit pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani din Baia Mare  care a condus prin municipiu un autoturism înmatriculat în Austria, fără a avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare, acestea fiindu-i reţinute în vederea radierii încă de la data de 26 iunie 2013.

În toate cauzele poliţiştii efectuează cercetări urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA