AcasăEvenimentFiul deputatului PSD Calin Matei a fost eliberat din arest preventiv. Cautiunea:...

Fiul deputatului PSD Calin Matei a fost eliberat din arest preventiv. Cautiunea: 30.000 de lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tribunalul Maramures a admis recurusul fiului deputatului PSD Calin Matei si a dispus eliberarea provizorie pe cautiune, care initial a fost respinsa de Judecatoria Baia Mare. 30.000 de lei a platit Tudor Matei pentru a fi in libertatea. Si celalalt tanar, Andrei Sebastian Pop, a fost pus in libertate de magistratii Tribunalului Maramures.

Tudor Matei a primit interdictie de a parasi localitatea de domiciliu, va trebui sa se prezinte la organul de urmarire penala ori de cate ori este chemat, nu va putea detine sau folosi arme de nicio categorie.

De asemenea, nu poate sa se apropie sau sa comunice cu partea vatamata Marius Ioan Muresan sau cu alti martori din dosarul in care este acuzat. Daca incalca aceste reguli, ambii tineri vor fi trimisi dupa gratii.

Decizia magistratilor la Tribunalul Maramures este definitiva.

Va reamintim ca Tudor Matei, impreuna cu Sebastian Andrei Pop au fost arestati preventiv pentru 29 zile in 25 aprilie, fiind acuzati de santaj, respectiv complicitate la santaj. Potrivit rechizitoriului, probele administrate in cauza au aratat ca „in luna iulie 2012, partea vatamata Mariu Ioan Muresan a imprumutat de la inculpatul Pop Andrei Sebastian suma de 2.000 lei si a restituit pana in prezent, cu titlu de dobanda, aproximativ 8.000 euro.

Cu toate acestea, inculpatii, exercitand acte de constrangere morala, proferarea de amenintari care vizau partea vatamata si familia acesteia, ii mai pretindeau alte sume, inculpatul Pop Andrei Sebastian – 4.450 de lei, iar inculpatul Matei Tudor Andrei – 6.000 lei si 3.000 euro, pentru a fi considerat restituit integral imprumutul”.

 

CITESTE AICI CUM AU AJUNS CEI DOI DUPA GRATII

CITESTE AICI CE SPUN PROCURORII

CITESTE AICI CONCLUZIILE PARCHETULUI

CITESTE AICI CE SPUNE DEPUTATUL PSD

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA