AcasăEvenimentIPJ Maramures - Campanie de informare in randul cetatenilor (VIDEO)

IPJ Maramures – Campanie de informare in randul cetatenilor (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a inceput o ampla actiune de informare a  maramuresenilor cu privire la modul in care pot sa aiba grija de ei si bunurile lor. Din aceasta cauza in urmatoarele luni oamenii legii vor fi frecvent vazuti discutand cu cetatenii si oferindu-le materiale informative.

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures si-a asumat responsabilitatea ca in perioada urmatoare sa informeze cat mai multi maramureseni asupra modalitatilor in care pot sa se protejeze impotriva infractorilor. In acest sens astazi au demarat mai multe campanii de prevenire.
Una dintre aceste campanii are sloganul “Nu scapa casa din ochi!” si vizeaza informarea cetatenilor cu privire la modalitatile prin care pot sa-si protejeze locuintele impotriva hotilor. Pentru a fi cat mai bine intelesi asupra pericolelor la care se pot expune maramuresenii, politistii au facut o analiza asupra felului in care hotii lucreaza.
Politistii sustin ca 1 din 4 furturi este savarsit din neglijenta proprietarului. Iata un exemplu recent. Un alt furt recent s-a produs cu proprietarul acasa.
Campania de prevenire se desfasoara in toata tara pana in luna iulie, iar in judetul nostru sunt vizate localitatile in care s-au produs mai multe furturi. In acest interval de timp politistii vor distribui materiale cu sfaturi si vor discuta cu cetatenii asupra modalitatilor prin care se pot proteja de hoti.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA